archiefopslag

Klik op een van de
links hieronder
voor meer info


Caribbean File Storage Aruba N.V.

Archiefbeheer
Ruimte en tijd zijn twee begrippen waar we allemaal wel wat meer van zouden willen hebben en dat geldt zeker voor archieven. Caribbean File Storage Aruba N.V. (CFSA) archiefopslag en informatiebeheer heeft de ideale oplossing. Breng uw dossiers onder in ons professionele archiefdepot en u weet zeker dat de informatie veilig is opgeborgen. Tegelijkertijd zijn de documenten altijd beschikbaar want wij zorgen dat uw archief up-to-date en alleen voor u optimaal toegankelijk is.
Uw archief, onze zorg.

Archiveren van documenten

CFSA archiefopslag en informatiebeheer
Wij kunnen uw archieven registreren, be­heren, archiveren, opschonen en/of ver­nie­ti­gen en we zorgen dat de gevraagde in­for­matie op tijd weer in uw organisatie is. Uw archief wordt bij CFSA in het archiefdepot in archiefdozen opgeslagen. Iedere archiefdoos wordt geregistreerd en ge´ndexeerd. Deze gegevens worden ingevoerd in de database van CFSA.

    De voordelen voor u zijn:
  • Geen zorgen, tijdverspilling en ruimtegebrek meer over het statische archief.
  • De huidige archiefruimte komt beschikbaar voor andere doeleinden.
  • Uw archief staat in een professioneel archiefdepot van CFSA en voldoet hiermee aan de gewenste normen.
  • Optimale beveiliging tegen brand, inbraak en waterschade, ongewenste inzage en ongedierte.
  • Uw archief wordt beheerd door de archiefspecialisten van CFSA en is daarmee altijd up-to-date, optimaal toegankelijk en direct in te zien.
  • Indien u een document wilt raadplegen, zorgen wij ervoor dat u deze weer op korte termijn tot uw beschikking hebt. Ook is het met 'scan on demand' mogelijk uw gegevens per omgaande via e-mail in Adobe®™ pdf-formaat of per facsimile (fax) te ontvangen.
Archief opslagruimten